de Kwaliteitsadviseur: Virginie Donker

In 2008 nam ik een geweldig besluit…

Als zelfstandige bereik ik namelijk meer en vooral verschillende organisaties en ik kan daardoor meer mensen laten ervaren hoe kwaliteitsmanagement helpt om organisatie-ambities te realiseren. Sinds mijn besluit in 2008 om een ‘vaste baan’ als kwaliteitsmanager bij een hogeschool op te zeggen en als zelfstandige professional verder te gaan, ben ik meer dan ooit in staat geweest om mij te ontwikkelen en daardoor ‘mijn zaag scherp’ te houden. Deskundigheid en ervaring doe je naar mijn idee namelijk vooral op door in wisselende omgevingen te werken, diverse kwaliteitsvraagstukken onder de loep te nemen en door te werken met mensen met hele diverse achtergronden. Om inspiratie of expertise te brengen en te halen, maak ik deel uit van diverse netwerken.

De bestuurders, managers en medewerkers in organisaties ondersteun ik bij hun uitdagingen om excellent te presteren in complexe, continu veranderende omgevingen. Dat doe ik door steeds terug te grijpen naar de basisvragen: doe je goede dingen, doe je dingen goed en hoe weet je dat dan?

Organisaties groeien, mensen leren continu en de cultuur ontwikkelt zich steeds weer naar een volgende fase. Daarom waardeer en kijk ik altijd naar wat er al goed is zodat daarop voortgebouwd kan worden, ik doe dat met respect voor ieders bijdrage en geef situationeel invulling aan mijn rol als leidinggevende, projectmanager of adviseur.

Ik krijg van opdrachtgevers terug dat ik sterk ben in het vertalen van strategie en beleid naar de dagelijkse werkpraktijk. En ik ben natuurlijk ook nog eens mijn eigen kwaliteitsmanager, dus wil ik het altijd goed doen!

Waarom huurt u mij in?

  1. Omdat vreemde ogen dwingen, u zoekt bevestiging, expertise of een nieuwe benadering.
  2. Omdat wij samen uw vraag en behoefte vaststellen, zodat we de juiste uitdaging, de juiste aanpak en het juiste niveau van het vraagstuk bepalen.
  3. Omdat wij goed doorspreken welke rollen wij van elkaar verwachten en een realistisch en haalbaar eindresultaat afspreken.
  4. Omdat u een adviseur wilt die over state-of-the-art kennis beschikt op het gebied van kwaliteitsmanagement en veranderkunde en daarmee ruimschootse ervaring heeft opgedaan.
  5. Omdat u iemand nodig hebt die niet gebonden is aan één vaste aanpak, maar in staat is diverse beïnvloedingsmogelijkheden aan te wenden.

Weliswaar werk ik als zelfstandige professional, maar ik opereer niet alleen. Ik ben verbonden met een netwerk van collega’s, om te leren van en met elkaar. In het bijzonder doe ik dat met:

 

Meer info over de Kwaliteitsadviseur of een kennismakingsgesprek inplannen?

Neem contact op